Kaikki alkoi siitä, kun huhtikuussa kuulin Radio SuomiPopilta uuden kappaleen. Ensin ei tarttunut biisin nimi eikä esittäjä mieleen. Mutta siinä kappaleessa oli sitä jotakin. Laulun sanat, laulajan ääni, kaikki. Lopulta kuulin esittäjän nimen Lauri Tähkä & elonkerjuu. Netistä piti sitten etsiä tietoa ja eksyin bändin kotisivulle ja sitä kautta keskustelupalstalle. Netistä pistin miehen etsimään jotakin biisejä, mutta tätä radiossa soinutta Maailma on renki, ei löytynyt, koska levyä ei ollut vielä ilmestynyt. Kesäkuuhun asti kuuntelin vain ja ainostaaan levyä Syntymähäjy.

Keskustelupalstalla kävin lukeskelemassa muiden fanien juttuja ja seurasin keikkalistaa. Juhannuksena siskolle hehkutin ja kyselin, onko kuullut tästä bändistä. Olihan se sisko kuullut ja tykkäsi myös. Sitten päätettiin, että 14.7. lähdetään keikalle, Turun Aurajoki virtaa iskelmäfestivaaleille. Ostin liput ja jännitys alkoi.

Turun keikan jälkeen se onkin ollut menoa! Keskustelupalstan kautta löysin samanhenkisiä ihmisiä, joihin uskalsin tutustua keikalla Järvenpäässä. 28.7. Ja nämähän sitten ovat pitäneet huolta, että olen käynyt muillakin keikoilla. Erityiskiitokset nimimerkeille: Abby, Sylvia, Vanaha ja Tanjuska! Te olette mahtavia, ihania ihmisiä!

Tämän vuoden aikana näin Lauri Tähkän ja elonkerjuun 10 kertaa seuraavilla keikoilla:

14.7. Turku, Aurajoki virtaa

28.7. Järvenpää, Korona 

10.8. Helsinki, Virgin Oil

17.8. Asikkala, Jenkkapirtti

22.9. Tuulos, Kapakanmäki

6.10. Lahti, Finlandia klubi

3.11. Porvoo, Seurahovi

10.11. Helsinki, President Klubi

6.12. Kotka, BePop

27.12. Helsinki, Tavastia

 

(Keikkapuheluita on tullut heinäkuussa Koski Tl:stä, 5.12. Hyvinkään Amarillosta, 28.12. Turun Klubilta sekä 29.12. Kurikan Mietaalta)

Jokainen keikka on ollut elämys, parhaimina on mieleen jäänyt Järvenpään Korona ja Helsingin Virgin Oil sekä tietenkin Kotkan BePop!!

Nyt bändi jää ansaitulle keikkatauolle. Seuraavat keikat ovat vasta maaliskuussa ja en ole varmaan pääsenkö katsomaan. Lähin olisi Himoksella.  Juhannuksesta alkaa seuraava rundi, joka kestää syksyyn ja syksyllä ilmestyy uusi levy. Näitä jäämme odottelemaan. Onneksi on kuvia joita katsoa, levyjä joita kuunnella.

Kiitos koko Elonkerjuu, tekniikka, kaikki ihanat Syntymähäjyt ja muut fanit.

Onnea ja menestystä vuodelle 2007. Vielä me nähdään.!